Wasza Cesarska Mość,
Wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa niemieckiego. Wniosek motywuję tym, że pragnę prowadzić aktywną działalność w Cesarstwie oraz tym, że mam do tego kraju szczególny sentyment.
Z rewerencją,
ks.abp. Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan
Wniosek o obywatelstwo
- Henryk Ziemiański de Harlin • Stempel
Wniosek o obywatelstwo
Jego Ekscelencja Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Baron Andalo
Arcybiskup achkovski
Baron Andalo
- Fryderyk Orański • Stempel
- Generaloberst

- wyksztalcenie: doktor net
-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Re: Wniosek o obywatelstwo
Serdecznie witamy w naszych granicach. Cieszy nas zapewnienie o chęci działania w Cesarstwie. Gratuluję zostania obywatelem.Henryk Ziemiański de Harlin pisze: ↑13 sie 2025, 17:16 Wasza Cesarska Mość,
Wnioskuję o nadanie mi obywatelstwa niemieckiego. Wniosek motywuję tym, że pragnę prowadzić aktywną działalność w Cesarstwie oraz tym, że mam do tego kraju szczególny sentyment.
Z rewerencją,
Choć przy okazji muszę przyznać, że ostatnio Ekscelencja został też obywatelem Rusowii, jest już obywatelem Nordaty, mieszkańcem w PKR, do tego zadeklarował się jeśli chodzi o odbudowę Brodrii... Także sporo tych mikronacji. Dacie na pewno radę być wszędzie aktywnym? Proszę nie przyjąć to jako jakiś atak personalny, serdecznie Panu Gratuluję chęci, ale po prostu zaskakuje ilość zobowiązań.
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Ja też sie cieszę ze Ekscelencja został obywatelem Cesarstwa I liczę na dobrą współpracę
JCM August von Hohenzollern
z łaski Bożej cesarz niemiecki, król Prus, etc... etc...
z łaski Bożej cesarz niemiecki, król Prus, etc... etc...
- Henryk Ziemiański de Harlin • Stempel
Co do Rusowii to ja chciałem tam działać, bo trochę miałem nostalgię do Brodrii, ale tego zaniechałem.Friedrich von Baden pisze: ↑14 sie 2025, 0:11Serdecznie witamy w naszych granicach. Cieszy nas zapewnienie o chęci działania w Cesarstwie. Gratuluję zostania obywatelem.Henryk Ziemiański de Harlin pisze: ↑13 sie 2025, 17:16 Wasza Cesarska Mość,
Z rewerencją,
Choć przy okazji muszę przyznać, że ostatnio Ekscelencja został też obywatelem Rusowii, jest już obywatelem Nordaty, mieszkańcem w PKR, do tego zadeklarował się jeśli chodzi o odbudowę Brodrii... Także sporo tych mikronacji. Dacie na pewno radę być wszędzie aktywnym? Proszę nie przyjąć to jako jakiś atak personalny, serdecznie Panu Gratuluję chęci, ale po prostu zaskakuje ilość zobowiązań.
Jego Ekscelencja Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Arcybiskup achkovski
Baron Andalo
Arcybiskup achkovski
Baron Andalo