RMAW - temat ogólny
- Fryderyk Orański • Stempel
- Generaloberst

- wyksztalcenie: doktor net
-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Re: RMAW - temat ogólny
@Heinz-Werner Grüner A ja to przypadkiem nie mam Licencji A? Bo na obrazku jest B. A zdaje się, że powinienem mieć A, bo już chyba nawet z niej korzystałem. A jeśli nawet jeszcze nie, to i tak powinienem ją mieć... Zdaje się, że w tych automatycznych licencjach jest A... Więc pewnie to przeoczenie i błąd...
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Discord: Heinz-Werner Grüner#
- Kontakt:
OS 2
Rywalizacja się zaognia. Nieco zawieruchy u Wybrzeży Wyspy Św.Piotra, ale kierowcy jadą dalej. Teraz zmierzają na przeprawę. Komu się poszczęści?
Obecnie klasyfikacja wygląda następująco:

Popow-Chojnacka z przewagą 6 minut na czele. Za nią gna leocki młodzieniec, Lovelace. Podium zamyka drugi Sarmata v.d.Gibson. Przebudzenie Romańskiego dobrze nie wróży reszcie stawki. Najlepsza reprezentantka gospodarzy, Trotylska przeciska się na czwartym miejscu z Garamondem.
Teraz już można chyba ocenić, że wystartowało 15 kierowców. Czy jeszcze ktoś się zjawi?
Rywalizacja się zaognia. Nieco zawieruchy u Wybrzeży Wyspy Św.Piotra, ale kierowcy jadą dalej. Teraz zmierzają na przeprawę. Komu się poszczęści?
Obecnie klasyfikacja wygląda następująco:

Popow-Chojnacka z przewagą 6 minut na czele. Za nią gna leocki młodzieniec, Lovelace. Podium zamyka drugi Sarmata v.d.Gibson. Przebudzenie Romańskiego dobrze nie wróży reszcie stawki. Najlepsza reprezentantka gospodarzy, Trotylska przeciska się na czwartym miejscu z Garamondem.
Teraz już można chyba ocenić, że wystartowało 15 kierowców. Czy jeszcze ktoś się zjawi?
H.W.Grüner
- Kontakt:
Tak, tak, A - małe niedopatrzenie, bo dodawałem WKM dzisiaj, gdyż nie było wcześniej decyzji o starcie z pańskiej strony. Wszystko naprawione!Friedrich von Baden pisze: ↑28 wrz 2024, 12:45 @Heinz-Werner Grüner A ja to przypadkiem nie mam Licencji A? Bo na obrazku jest B. A zdaje się, że powinienem mieć A, bo już chyba nawet z niej korzystałem. A jeśli nawet jeszcze nie, to i tak powinienem ją mieć... Zdaje się, że w tych automatycznych licencjach jest A... Więc pewnie to przeoczenie i błąd...
H.W.Grüner
- Kontakt:
- Kontakt:
- Kontakt:
OS 5
Rozpoczynamy drugi dzień zmagań w rajdzie. Na czele, dość niespodziewanie, Franklin Garamond.

Rozpoczynamy drugi dzień zmagań w rajdzie. Na czele, dość niespodziewanie, Franklin Garamond.

H.W.Grüner
- Kontakt:
OS 6

Trwa proces weryfikacji protestu Pavla Van Der Gibsona. Oficjalnie do godziny 15:00 CKR RMAW wyda oświadczenie.

Trwa proces weryfikacji protestu Pavla Van Der Gibsona. Oficjalnie do godziny 15:00 CKR RMAW wyda oświadczenie.
H.W.Grüner
- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Szanowni Panstwo
Drugi dzień bierzemy udział w wyścigu, nie indziej nam najlepiej, ale nie jesteśmy, na razie, oststni
Drugi dzień bierzemy udział w wyścigu, nie indziej nam najlepiej, ale nie jesteśmy, na razie, oststni
JCM August von Hohenzollern
z łaski Bożej cesarz niemiecki, król Prus, etc... etc...
- Kontakt:
WCM skończycie nawet z punktem! CZekamy tylko na przybycie @Friedrich von Baden by ogłosić to oficjalnie. Jako jedyny nie dotarł jeszcze do mety.August von Hohenzollern pisze: ↑29 wrz 2024, 13:35 Szanowni Panstwo
H.W.Grüner
- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Kontaktowałem się z Jego Książęca Mością
JCM August von Hohenzollern