Będzie forum archiwizowane w tym Muzeum von ThornNorbert de Catalan pisze: ↑17 wrz 2026, 10:10 @August von Hohenzollern czy była by morzliwość aby Wasza Cesarska Mość podesłał zawartość serwera celem archiwizacji?
Likwidacja
- Fryderyk Orański • Stempel
- Generaloberst

- wyksztalcenie: doktor net
-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Re: Likwidacja
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae
Magnus Dux Oraniae

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Discord: Heinz-Werner Grüner#
- Kontakt:
Dostałem info, że jeszcze jedno cesarstwo przestanie niedługo istnieć. Tyle mogę napisać.Stanisław Kowalski pisze: ↑18 wrz 2026, 22:41Z ciekawości. Co ma Towarzysz namyśli?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 wrz 2026, 21:16 Kres cesarstw jest bliski. Szkoda... Nie tylko Niemcy...
H.W.Grüner
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
- Elisa von Rosmariner
- wyksztalcenie: Polityk, Ekonomista
Po tej likwidacji będzie nowe państwo wyciągnięte z rąk kolonii no ten Namibia. Też szkoda naszczęście porobiałam zrzutów ekranów bo mój wywiad zadziałał w tym powiem że szkoda nie będzie Ces. Niemieckiego.
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Ciekawe jakie. Nie znam za wielu. Bizancjum, MAW, Teutonia... Jest coś jeszcze?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 wrz 2026, 22:26Dostałem info, że jeszcze jedno cesarstwo przestanie niedługo istnieć. Tyle mogę napisać.Stanisław Kowalski pisze: ↑18 wrz 2026, 22:41Z ciekawości. Co ma Towarzysz namyśli?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 wrz 2026, 21:16 Kres cesarstw jest bliski. Szkoda... Nie tylko Niemcy...
Magnus Dux Oraniae

- Vilarte • Stempel
- Discord: Santi Vilarte#7703
- Kontakt:
Oraz Rusowia, ale ta z tej czwórki trzyma się relatywnie najlepiej.Fryderyk Orański pisze: ↑29 min temu Ciekawe jakie. Nie znam za wielu. Bizancjum, MAW, Teutonia... Jest coś jeszcze?
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Fakt. Racja zapomniałem o nich. Ale może właśnie przez to, że najlepiej się trzymają, więc przez myśl by nie przeszła likwidacja państwa... Ciekawe co tam za ploteczki Herr Heinz zna.Vilarte pisze: ↑26 min temuOraz Rusowia, ale ta z tej czwórki trzyma się relatywnie najlepiej.Fryderyk Orański pisze: ↑29 min temu Ciekawe jakie. Nie znam za wielu. Bizancjum, MAW, Teutonia... Jest coś jeszcze?
Magnus Dux Oraniae