Spokojnie! Startujemy dopiero pod koniec września. Zdąży WCM wrócić.August von Hohenzollern pisze: ↑08 sie 2024, 10:40 Czy wiadomo kiedy będzie, jadę na urlop pod koniec sierpnia i obawiam się, że będzie problem z zasiegiem
RMAW - temat ogólny
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Discord: Heinz-Werner Grüner#
- Kontakt:
Re: RMAW - temat ogólny
H.W.Grüner
- August von Hohenzollern • Stempel
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Wirtemberskie
Odznaczenia Badeńskie
Dziękuję za informację, faktycznie tylko spokój może nas uratować
JCM August von Hohenzollern
z łaski Bożej cesarz niemiecki, król Prus, etc... etc...
- Kontakt:
Słowo się rzekło! Czas rozpocząć prezentację gdzie i kiedy odbędą się kolejne wyścigi w serii RMAW! Chciących to przewidzieć zapraszam do zabawy. Czy poznacie po kolejnych automobilach jakie mikronacje będą gościły w sezonie numer VI kierowców rajdowych? A już jutro wieczorem rozstrzygnięcie!

Czy zagrasz ze mną w tą grę???

Czy zagrasz ze mną w tą grę???
H.W.Grüner
- Kontakt:
Jak już zauważyliście po numerach na automobilach kolejność startowa rozdana. Miałem to celebrować i bawić się w podchody, ale robi się późno...
Niech się dzieje wola mikrobogów, niech zadziała to co trzeba!
Oto kolejność kolejnych wydarzeń z cyklu Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier!
Na pierwszy ogień... niespodzianka, choć i legendarna część trasy, legendarnego rajdu:

Tym razem bez "jednorożca", ale w pełnej krasie odradzającej się chwały Teutonii! Kto się ośmieli zawitać, n ate kontrowersyjne progi???
Dalej, a to już mamy klasyk. Szósty (!) rajd na tej małej wyspie. Stąd jednak pochodzi legendarny mistrz świata [mention]Helwetyk[/mention] ale i sam pomysłodawca ekspansji RMAW poza granicę Austrii i Wegier [mention]Prokrustes[/mention]. Czujecie już ten klimat?

(GRAFIKA WSKAZUJE LISTOPAD, NIC BARDZIEJ MYLNEGO - CHODZI O PAŹDZIRNIK!)
A gdzie udamy się dalej???
A to sprawdźmy!

Ciekawostką jest, że każdy rajd w granicach księstwa nazywa się inaczej. Specyfika odmienna od wszystkich, a to powód do radości czy smutku? Nieważne i tak w tym roku pojedziemy po sarmackich drogach!

Okres Świąt Bożego Narodzenia przywita nas, a tu zaskoczenie w Voxlandzie. Dzięki sprawnej organizacji RV zyskał miano świetnego miejsca do rozegrania kolejnego rajdu i otrzymał prawo do bycia gospodarzem światecznego rajdu. Czy na to zasłużył, przekonamy się niebawem!
A gdzie udamy się w roku 1925?
I tu chyba całkowite zaskoczenie, do Kraju Rad! Nikt chyba nie wytypował, że ZKRR może być gospodarzem jednego z rajdów w tym sezonie. A Rajd Radziecki otrzymał możlwość takiego wyróżenienia dzięki staraniom [mention]Robert Drenin[/mention]. Obyśmy się nie zawiedli, życzymy powodzenia!

Mamy już koniec sezonu, ale jakże ważne zawody przed nami!
Zbliża się Schmelzfest, czyli marcowe obchody początku istnienia Edelweiss, więc nie może zabraknąć Rajdu Szarotki w tym czasie!

Kolor bieli i szarotkowych kwiatów będzie się śnić wszystkim po nocach!
A na koniec, a na koniec zawsze mieliśmy Alpenfahrt, ale, że wiele uwag co do tego rajdu spowodowało zmiany. RMAW zmodyfikowała nieco trasę ostatniego rajdu i pojedziemy tym razem, w Rajdzie Orientyki! To ogromna szansa by zabłysnąć takim nacjom jak Slawonia, Winktown czy Trizondal by rajdy nie były takie sztywne terytorialnie. Oczywiście start dokona się we Wiedniu, a meta albo w Ljubljanie, albo w granicach Edelweiss, ale czy kolejen punkty trasy dadzą możliwość promocji innym nacjom na tym kontynencie.

Czy Wy już czujecie Ducha Tej Imprezy?
Niech się dzieje wola mikrobogów, niech zadziała to co trzeba!
Oto kolejność kolejnych wydarzeń z cyklu Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier!
Na pierwszy ogień... niespodzianka, choć i legendarna część trasy, legendarnego rajdu:

Tym razem bez "jednorożca", ale w pełnej krasie odradzającej się chwały Teutonii! Kto się ośmieli zawitać, n ate kontrowersyjne progi???
Dalej, a to już mamy klasyk. Szósty (!) rajd na tej małej wyspie. Stąd jednak pochodzi legendarny mistrz świata [mention]Helwetyk[/mention] ale i sam pomysłodawca ekspansji RMAW poza granicę Austrii i Wegier [mention]Prokrustes[/mention]. Czujecie już ten klimat?

(GRAFIKA WSKAZUJE LISTOPAD, NIC BARDZIEJ MYLNEGO - CHODZI O PAŹDZIRNIK!)
A gdzie udamy się dalej???
A to sprawdźmy!

Ciekawostką jest, że każdy rajd w granicach księstwa nazywa się inaczej. Specyfika odmienna od wszystkich, a to powód do radości czy smutku? Nieważne i tak w tym roku pojedziemy po sarmackich drogach!

Okres Świąt Bożego Narodzenia przywita nas, a tu zaskoczenie w Voxlandzie. Dzięki sprawnej organizacji RV zyskał miano świetnego miejsca do rozegrania kolejnego rajdu i otrzymał prawo do bycia gospodarzem światecznego rajdu. Czy na to zasłużył, przekonamy się niebawem!
A gdzie udamy się w roku 1925?
I tu chyba całkowite zaskoczenie, do Kraju Rad! Nikt chyba nie wytypował, że ZKRR może być gospodarzem jednego z rajdów w tym sezonie. A Rajd Radziecki otrzymał możlwość takiego wyróżenienia dzięki staraniom [mention]Robert Drenin[/mention]. Obyśmy się nie zawiedli, życzymy powodzenia!

Mamy już koniec sezonu, ale jakże ważne zawody przed nami!
Zbliża się Schmelzfest, czyli marcowe obchody początku istnienia Edelweiss, więc nie może zabraknąć Rajdu Szarotki w tym czasie!

Kolor bieli i szarotkowych kwiatów będzie się śnić wszystkim po nocach!
A na koniec, a na koniec zawsze mieliśmy Alpenfahrt, ale, że wiele uwag co do tego rajdu spowodowało zmiany. RMAW zmodyfikowała nieco trasę ostatniego rajdu i pojedziemy tym razem, w Rajdzie Orientyki! To ogromna szansa by zabłysnąć takim nacjom jak Slawonia, Winktown czy Trizondal by rajdy nie były takie sztywne terytorialnie. Oczywiście start dokona się we Wiedniu, a meta albo w Ljubljanie, albo w granicach Edelweiss, ale czy kolejen punkty trasy dadzą możliwość promocji innym nacjom na tym kontynencie.

Czy Wy już czujecie Ducha Tej Imprezy?
H.W.Grüner
- Fryderyk Orański • Stempel
- Generaloberst

- wyksztalcenie: doktor net
-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Czuć, że niektóre mikronacje będą miały emocje, aktywność...
Z każdym nowym sezonem RMAW pojawia się w sercu nadzieja, że może tym razem uda się włączyć Cesarstwo do tej wspaniałej rywalizacji, którą tak wielu z nas kocha. Niestety, choć cieszy mnie różnorodność i pasja organizacji, która jest widoczna w każdym nowym rajdzie, nie mogę ukryć pewnego smutku i rozczarowania, że po raz kolejny nasze starania nie przyniosły efektu.
Rozumiem, że wybór miejsc na rajdy nie jest łatwy, a możliwości są ograniczone, jednak od dłuższego czasu liczyliśmy na to, że i u nas zawita ten wyjątkowy klimat rajdowej rywalizacji. Wierzę jednak, że nasze zaangażowanie i praca w przyszłości zaowocują i być może kiedyś będziemy mieli okazję wspólnie współorganizować jedno z tych niezwykłych wydarzeń. Choć jedno, chociaż raz.
Wiele by to dla nas znaczyło, wiele zrobilibyśmy aby ta chęć, to marzenie, się urealniło i spełniło, oraz aby się udało i było dobrze wspominane.
Z każdym nowym sezonem RMAW pojawia się w sercu nadzieja, że może tym razem uda się włączyć Cesarstwo do tej wspaniałej rywalizacji, którą tak wielu z nas kocha. Niestety, choć cieszy mnie różnorodność i pasja organizacji, która jest widoczna w każdym nowym rajdzie, nie mogę ukryć pewnego smutku i rozczarowania, że po raz kolejny nasze starania nie przyniosły efektu.
Rozumiem, że wybór miejsc na rajdy nie jest łatwy, a możliwości są ograniczone, jednak od dłuższego czasu liczyliśmy na to, że i u nas zawita ten wyjątkowy klimat rajdowej rywalizacji. Wierzę jednak, że nasze zaangażowanie i praca w przyszłości zaowocują i być może kiedyś będziemy mieli okazję wspólnie współorganizować jedno z tych niezwykłych wydarzeń. Choć jedno, chociaż raz.
Wiele by to dla nas znaczyło, wiele zrobilibyśmy aby ta chęć, to marzenie, się urealniło i spełniło, oraz aby się udało i było dobrze wspominane.
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

- Kontakt:
Krótko i dosadnie, informowałem o tym drogą prywatną. Wszędzie gdzie będzie miał WKM dostępy do bazy danych, moderacji, wglądu w technikalia, niestety nie zaryzykuje by tam właśnie rajd zorganizować.Friedrich von Baden pisze: ↑12 sie 2024, 0:46 Czuć, że niektóre mikronacje będą miały emocje, aktywność...
Wiele by to dla nas znaczyło, wiele zrobilibyśmy aby ta chęć, to marzenie, się urealniło i spełniło, oraz aby się udało i było dobrze wspominane.![]()
H.W.Grüner
- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Dziękuję za szczere i jasne postawienie sprawy
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Trzeba troszkę uważać, mnie za kompletnego idiotę, który kiedyś zrobił coś głupiego, nadużył swych uprawnień i dlatego teraz zrobiłby to ponownie, szczególnie, że próbuję z całych sił pokazać, że nie jestem już taki, że chciałbym resetu, chciałbym drugiej szansy.
Także już pod tym względem obawy, argument "obaw" powinien upaść. Logicznie na to patrząc serio musiałbym być głupi albo nie wiem jeszcze jaki aby sobie strzelić kolejny raz w nogę, pogrzebać to co tutaj odbudowuje od dwóch lat.
Mogę przysięgać że nic bym nie zrobił, ale i tak może mi Pan nie wierzyć. To proszę mi wierzyć w pewną racjonalność oraz w to, że nie jestem głupi aby kolejny raz próbować jakoś oszukiwać czy coś. Jakby to miało działać. Rajd byłby w Niemczech, a ja bym po raz kolejny próbował oszukiwać z bazami danych, jak to od razu wyjdzie, jak by to wywołało skandal i by mnie pogrzebało. Ludzie proszę Was, nie jestem szalony oraz nie jestem masochistą, oraz złem wcielonym.
Także już pod tym względem obawy, argument "obaw" powinien upaść. Logicznie na to patrząc serio musiałbym być głupi albo nie wiem jeszcze jaki aby sobie strzelić kolejny raz w nogę, pogrzebać to co tutaj odbudowuje od dwóch lat.
Mogę przysięgać że nic bym nie zrobił, ale i tak może mi Pan nie wierzyć. To proszę mi wierzyć w pewną racjonalność oraz w to, że nie jestem głupi aby kolejny raz próbować jakoś oszukiwać czy coś. Jakby to miało działać. Rajd byłby w Niemczech, a ja bym po raz kolejny próbował oszukiwać z bazami danych, jak to od razu wyjdzie, jak by to wywołało skandal i by mnie pogrzebało. Ludzie proszę Was, nie jestem szalony oraz nie jestem masochistą, oraz złem wcielonym.

- Feldmarschall

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Odznaczenia Badeńskie
Ja Waszej Ksiazecej Mości wieże z całego serca, ale inni musza mieć czas lub jakiś dowód, nie wiem jaki
- Generaloberst

-
Odznaczenia Pruskie
Odznaczenia Bawarskie
Odznaczenia Saskie
Tutaj ani słowa, ani dowody, ani logiczne argumenty nie podziałają, niestety. Troszkę to jest jak z niewiernym Tomaszem, tyle że tutaj nawet wsadzenie palca nic nie daje...August von Hohenzollern pisze: ↑15 sie 2024, 23:17 Ja Waszej Ksiazecej Mości wieże z całego serca, ale inni musza mieć czas lub jakiś dowód, nie wiem jaki